Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

Οι φίλοι του κ εσύ (rant alert)


Αγαπητή γκόμενα,
  Γνωριστήκατε,τα είπατε,ερωτευτήκατε,τα φτιάξατε και είστε εμετικά γλυκανάλατοι.Τον παίρνεις 6 φορές τη μέρα τηλέφωνο και του μιλάς μπεμπεδίστικα.Τρέχεις συνεχώς από πίσω του και θεωρείς οτι είσαι ένα από τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής του.Απάντησε μου σε μια ερώτηση: "γιατί ξεχνάς τα υπόλοιπα σημαντικά άτομα της ζωής του?".Φυσικά αναφέρομαι στους φίλους του!
  Οι φίλοι του αγοριού τείνουν να είναι μια από τις πιο μισητές κατηγορίες ανθρώπων στις γυναικοπαρέες και εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ να καταλάβω το γιατί.Τους φέρονται σα να είναι ο αντίχριστος και κάνουν σκηνές όταν είναι να βγεί μαζί τους ή να τους φέρει σπίτι.
  Η πιο κοινή(και πιο ηλίθια) δικαιολογία είναι ότι τον παρασέρνουν και τον χαλάνε.Μωρή!Λές αν ο δικός σου είναι τόσο διαφορετικός από τα ρεμάλια τους φίλους του να έκανε παρέα μαζί τους τόσο καιρό? Στην τελική τι είναι? Κανένα άβουλο ανήλικο? Για το γεγονος οτι δε μπορεί να κρατηθεί λίγο και να μη φέρεται σα γουρούνι δε φταίνε οι παρέες του.Άν εσύ δεν το είχες καταλάβει πρίν τα φτιάξετε δικό σου πρόβλημα.
  Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να του απαγορέψεις να βγεί μαζί τους ή να του κάνεις σκηνή γι αυτό.Χώνεψε το! Άν είναι να κάθεται όλη μέρα και ν'ασχολείται με τις έννοιες των μαλλιών και των νυχιών σου χωρίς να έχει δική του ζωή,θα πεθάνει από βαρεμάρα ο άνθρωπος! Άν τον θές έτσι τότε δέσε τον στο υπόγειο με λουρί να τον έχεις εύκαιρο. Ο σωστός ο άντρας κοπελιά και με τους φίλους του θα βγεί,και θα πιεί και θα γυρίσει αργά σπίτι.Με μέτρο πάντα αλλά να ξέρεις πως δεν είναι υπηρέτης σου,είναι σχέση σου.Υποτίθεται είστε ίσοι.Άν εκείνος σου απαγόρευε να βγείς με τις φίλες σου πώς θα το 'παιρνες? Να σου πώ εγώ! Θα ξυπνούσε μέσα σου η αχτένιστη φεμινίστρια με τις αξύριστες μασχάλες και θα φτύσει το γάλα που βύζαξε.κότα!
  Αυτά.Συγγνώμη για το άσχετο post αλλά είναι ωραίος τρόπος να ξεσπάω τα νεύρα μου.


Υ.Γ. Α,και για όσες εκεί έξω τα έχουν με rpgαδες ένα έχω να πω: Μη γκρινιάζετε όταν έχουν session και μη τους σπάτε τα νεύρα κάθε 5 λεπτά με sms.Γκαντεμιάζετε το ζάρι ΠΑΡ'ΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!





Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

Τα κεφάλια μέσα


Και να που επιτέλους τελείωσε αυτό το άτιμο καλοκαίρι και μπήκε το φθινόπωρο.Μαζί μ'αυτό γύρισα κ εγώ και μόλις τελειώσει η εξεταστική θα επανέλθω πλήρως!
  Σεπτέμβρης και σταμάτησε εκείνη η απίστευτη ζέστη που σ'έκανε να νιώθεις σα να τσάτισες δράκο και σε καψάλισε ζωντανό και επιτέλους πήραμε μια δροσερή ανάσα.Η αίσθηση λες και είσαι ανυπεράσπιστο παιδάκι στο φούρνο κακιάς μάγισσας και η μυρωδιά μονομάχου Ρωμαικής αρένας είναι πλέον παρελθόν.
  Καλύτερο όλων φυσικά είναι ότι μαζί με τη ζέστη φύγαν και τα έντομα.Τα έρποντα σιχάματα που σου χαλάνε τις μέρες και οι ιπτάμενες ρουφήχτρες που την έχουν δει Κόμης Δράκουλας και δε σ'αφήνουν να κλείσεις μάτι.Είμαι περήφανη που κατάφερα και επιβίωσα αυτούς τους μήνες.Πάλεψα με τα πιο απαίσια τέρατα της φύσης και την έβγαλα καθαρή.Με τσίμπησαν αμέτρητα κουνούπια και σκνίπες,2 αράχνες,1 τσούχτρα και 3 Α.Τ.Ε.Α.(Αγνώστου Ταυτότητος Έρποντα Αρθρόποδα) αλλά στάθηκα στο ύψος μου(σ'όλο μου το 1.65)
  Επιτέλους ξεκινάνε οι σειρές που περίμενα πως και πως να ξεκινήσουν όλο το καλοκαίρι και μου φαίνονται όλο και καλύτερες.Πάντα τα πρώτα episodes κάθε σειράς είναι εξίσου καλά με τα τελευταία και η προσμονή 3ων μηνών επιβραβεύεται.
  Και τέλος μη στεναχωριέστε αγαπητοί μου φίλοι για τα ξέκωλα σορτσάκια,ξώβυζα τοπάκια και κοντα φορεματάκια.Οι γκόμενες παραμένουν τσούλες όλο το χρόνο.Κάθε σάββατο βράδυ θα γδύνονται και θα βγαίνουν για τα μάτια σας μόνο.Κοντές φούστες-ζώνες,ψηλά τακούνια και ανύπαρκτα φορέματα έχουν τη τιμητική τους όλη τη χρονιά.Τώρα μάλιστα που κρυώνει ο καιρός μπαίνουν στο παιχνίδι και kinky κάλτσες για όλα τα γούστα!
  Άντε και καλό φθινόπωρο.