Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011

13 +1 τύποι καθηγητών

1. η καύλα καθηγήτρια



Φυσικά όλοι τη θυμόμαστε αυτήν.Τ'αγόρια γιατί ήταν η βασική πρωταγωνίστρια στις φαντασιώσεις τους και τα κορίτσια γιατι τη ζήλευαν και τη μισούσαν περισσότερο και από την πρόεδρο της τάξης.Χωρίζεται σε 2 κατηγορίες
i. την ενζενί,τη νεότερη δηλαδή σε ηλικία,φρέσκια και όμορφη με στητό στήθος και σφιχτό κώλο
ii. το milf,εκει γύρω στα 40,περιποιημένη και με τον αέρα τις έμπειρης.Πολύ φιλική προς τα παιδιά και ιδιαιτέρως τ'αγόρια.Απολαμβάνει τον θαυμασμό που προκαλεί.Συνήθως χωρισμένη.


2. ο Μπάρκουλης

Είναι η αντρική version της καύλας καθηγήτριας.Χωρίζεται κ αυτός σε 2 κατηγορίες
i. ο Brad Pitt. Είναι νέος και καθηγητής,ακόμα και αν δεν είναι κούκλος κάνει τα κορίτσια να παραμιλούν και να σκίζονται για το ποιά θα είναι καλύτερη στο μάθημά του.Αν είναι φιλόλογος και λίγο κάφρος θ'αρχίσει ν'απαγγέλει αποσπάσματα από το "Μονόγραμμα" του Ελύτη ( "Σ'αγαπάω μ'ακούς" ) κάνοντας όλα τα κορίτσια και τα αμφιβόλου σεξουαλικότητας αγόρια να χάνουν το μυαλό και τον ύπνο τους. (αυτός ο 'αλήτης' ο Μαρκοράς εχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του)
ii. ο Richard Gere. Είναι γύρω στα 40,με γκρίζους κροτάφους,ευγενικός και με ωραίο χαμόγελο.Είναι αντικείμενο ηδονής για όλα τα κορίτσια με father issues.


3. ο ψάλτης

Είτε είναι και στην κυριολεξία ψάλτης είτε όχι αυτός είναι ο τύπος με τη πολύ δυνατη φωνή που μιλάει λες και είναι σε γήπεδο και κάνει αντίλαλο.Στη γυναικεία version είναι η σοπράνο.Η καθηγήτρια που τσιρίζει αντί να μιλάει και πιάνει τρελές συχνότητες κάνοντας τ'αυτιά σου να ματώσουν.Και οι 2 σου προκαλούν πονοκέφαλο αλλα όταν τους έχεις πρώτη ώρα θες απλά να τρυπήσεις τα τύμπανα σου.Τουλάχιστον σε ξυπνάνε στα σίγουρα.


4. ο κοντά στη νεολαία

Ειναι ο τύπος/τύπισσα μετά τα -άντα που την έχει δει οργισμένο νιατο.Ντύνεται νεανικά και φέρεται αναλόγως.Σε κάθε εκδρομή θα είναι ο πρώτος που θα δηλώσει για συνοδός και σε κάθε συνέλευση είναι υπέρ των μαθητών.Πιστεύει οτί είναι κοντά στα παιδιά και πως αυτά τον/την αγαπούν και σέβονται.Στο μάθημα κάνει πλάκα και χαβαλέ δηλώνοντας ταυτόχρονα και άχρηστες πληροφορίες για τον εαυτό του/της.Αποκαλεί τ'αγόρια "μάγκα","φίλε" ή "ψηλέ" και προσπαθεί να χρησιμοποιεί εκφράσεις που ακούει στο διάλειμμα συχνά χωρίς επιτυχία.


5. το χιουμοράκι

Συνήθως άντρας,στα -ήντα,κάποιες φορές μπορεί ν'ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.Λεει κρύα(πολύ κρύα όμως) ανέκδοτα χαχανίζοντας μόνος του και είναι πιο επιεικής στη βαθμολογία με όποιον γελάσει μαζί του.


6. ο playboy

Ο μπάρμπας που τη πέφτει στα κοριτσάκια.Η γυναικεία έκδοση συναντάται πολύ σπάνια..


7. ο αριστερός

Ή η αριστερή.Κάνει συνεχώς μανιφέστο στο μάθημά του/της και σχολιάζει πάντα τα γεγονότα με το δικό του μοναδικό τρόπο.Αν είναι πάνω από 45 8α λέει συνεχώς για το πολυτεχνείο ακόμα και αν ο ίδιος/η ίδια δεν ήταν εκεί.


8. ο φασίστας

Είναι το είδος του ανθρώπου που έχει το "ο αγών μου" στο κομοδίνο του και θεωρεί οτι είναι ανώτερος απο όλους.Κάνει διακρίσεις στη τάξη και αν είσαι αρκετά άτυχος ώστε να μην είσαι έλληνας σου βγάζει το λάδι.Υπάρχει και η περιπτωση να είναι πορωμένος με την Ελλάδα αντί για τον Χίτλερ και να θυμίζει λίγο Άδωνι Γεωργιάδη.Δεν θα υπάρχει βασική διαφορά στη συμπεριφορά.


9. η θρησκόπληκτη

Συνήθως είναι γυναίκα.Προτιμά να φοράει μακριές φούστες με παντοφλέ παπούτσι,πουκάμισο που κλείνει μέχρι πάνω στο λαιμό και τα μαλλιά πάντα κότσο.Πηγαίνει στην εκκλησία πριν έρθει στο σχολείο και νηστεύει 40 μέρες και το πάσχα και τα χριστούγεννα.Στον αγιασμό τρέχει πίσω από τον παπά φιλώντας του τα χέρια σε κάθε ευκαιρία.Αν είναι άντρας τις περιόδους νηστίας αφήνει μούσι.Υπάρχει η πιθανότητα να ανήκει ταυτόχρονα και στην προηγούμενη κατηγορία,σε αυτήν την περίπτωση να φυλάγεσαι και να μη δίνεις στόχο.


10. ο Θεός - ο παράλογος

Πιστεύει οτι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του κόσμου επειδή είναι καθηγητής και απαιτεί να κάνεις ο,τι σου λέει όσο παράλογο και αν είναι αυτό.Που συνήθως είναι.Έχουν τον αέρα του "έχω πιάσει τον Πάπα από τ'αρχ@@@α" και νομίζουν οτι το μάθημά τους είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει στις ζωές των μαθητών του.


11. ο πορωμένος

Είναι σκαλωμένος/η με το αντικείμενό του και ξέρει περισσότερα πράγματα από τον καθένα γι αυτό.Σε ζαλίζει με ένα σκασμό άχρηστες πληροφορίες που μόνο αυτός βρίσκει ενδιαφέρουσες.Αν δείξεις ενδιαφέρον στο μαθημά του είσαι ok.


12. ο λουφαδόρος

Δηλώνει από τους πρώτους για συνοδός στις εκδρομές και δε χάνει ευκαιρία να χάνει μάθημα.Αγαπημένη του περίοδος είναι πριν τις παρελάσεις των σχολικών/εθνικών εορτών που όλοι οι μαθητές κάνουν δοκιμαστικές


13. ο δειλός

Συνήθως διδάσκει αγγλικά η κάποιο εξίσου lame μάθημα που δεν ενδιαφέρει κανέναν.Στην ώρα του επικρατεί πανικός και είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να παιξεις sos με τον διπλανό σου,να δείς βιντεάκια στο κινητό,ν'ανανεώσεις το status σου στο facebook ή να αναλύσεις τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα με την κολλητή σου.Οι μαθητές τον/την κάνουν ο,τι θέλουν.


+1. ο gay

Χωρίζεται σε 3 κατηγορίες
i. αυτός που φαίνεται αλλά δεν είναι.
Είναι ευαίσθητος,απαλός,με ροζ πουκάμισα και φλώρος.Είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους metrosexual και παρ'ολο που κανείς δε το πιστεύει είναι straight
ii. αυτός που είναι αλλά δε φαίνεται
Φαίνετα απόλυτα straight και badass και πέφτεις από τα σύννεφα όταν μαθαίνεις τι κάνει στο κρεβάτι του
iii. αυτός που και φαίνεται και είναι
Μέγα αντικείμενο χλευασμών από τους νταήδες αλλά και ταύτισης από αναποφάσιστους νέους
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τις γυναίκες αυτής της κατηγορίας.

1 σχόλιο: