Πέμπτη, Μαΐου 19, 2011

weirdly cool stuff

Η όλη ιδέα ξεκίνησε από καμμένα προϊόντα(τα οποία θα βγάλω στο επόμενο post) και κατέληξα στο σημερινό. Πράγματα που μ'άρεσαν πολύ και που χαλαρά ψήνομαι να παραγγείλω!!





Ξεκινάμε με την απόλυτη ρόμπα που ιιιιίσως και να θυμίζει λίγο διάφορες αγαπημένες ταινίες και είναι απίστευτα cool! Παίρνεις κ ένα lightsaber και είσαι έτοιμος!




Το κορίτσι σας σιχαινεται τις αράχνες? Μπορεί με τα πολλά να τις σκοτώσει με το τσόκαρο αλλά σιχαίνεται να τις πιάνει και να τις πετάει μετά? Ηρθε το απόλυτο βοήθημα για να σας γλιτώσει από κάποιες υστερίες.Την πιάνεις με το σκατούλι αυτό και τη ξεφορτώνεσαι.Απλό.






Τα μαχαίρια δε χωράνε στο συρτάρι σου? Θές να τα 'χεις εύκαιρα? Σου χω το πιό γλυκούλι knife holder EVER!




Τι καλύτερο από μια πλάκα λευκής σοκολάτας? Μια πλάκα λευκής σοκολάτας με γυμνα κορίτσια επάνω. Am I Right or Am I Right







Έστω οτι κάνεις μπάρμπεκιου ή ότι έχεις τζάκι και θές να το παίξεις έφηβος σε αμερικανική ταινία ψήνοντας λουκάνικα και ζαχαρωτά.Ποιός θα στα κρατάει μέχρι να ψηθούν? Μα φυσικά τα x rated hot-dog roasters!




Παίρνεις πίτσα και κολλάνε τα κομμάτια? Σου 'χω τον πιο τέλειο κόφτη.Άν και τώρα που το σκέφτομαι μόνο αν σου είσαι καμμένος με star trek το εκτιμάς αυτό..




Και για το τέλος το απόλυτο must have για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της(και τον γκόμενό της).Ο δικός σου στύλος pole dancing! Φορητός αλλά αντέχει να σε κρατήσει μπορείς να τον βάλεις σε κάθε δωμάτιο και να κάνεις το δικό σου show!



6 σχόλια:

  1. Ο στύλος πάει μαζί με την Ρωσίδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Peri θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Νομίζω πως η εν λόγο κοπέλα δεν είναι ρωσίδα. Για Ουκρανίδα μου μοιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nomizw oti fave diko mou einai ta maxairakia, ws gnwston spiti mou ta maxairia ektos apo eksafanismena ,ksekourazontan stis kases tis portas (otan eixa neura)opote nai auto to thelw dwro :)
    epishs pros ta paidia anwthen , ayth edw gia souhdh kanei ta mhla ths sto proswpo einai polu isia gia na nai anatolikou mplok :)
    p.s.ama vreis tipote gia katsarides fatsa moi enhmerwse :)
    sandy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Perinio ~ Τρυποκάρυδε ο,τι κ αν είναι αν έρχεται μαζι με το στύλο το παραγγέλνω ΤΩΡΑ! :p

    sandy είχα δεν είχα έβαλα μπελά στο κεφάλι μου.Άν σου πάρω το knife holder θα μου πάρεις τη ρωσίδα?
    και για τις κατσαρίδες νομίζω οτι κάνει το σκατούλι για τις αράχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re sy mwro mou emena mporeis na mou pareis th sokolata? thn protimw se sxhma podiou gia na gleifw olh mera ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή