Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

Lesbian porn

Ένα τελείως άκυρο post!

Είδα αυτό το βίντεο σήμερα και θα 'σκαγα αν δε το σχολίαζα! Δείχνει πως αντιδρούν κάποιες λεσβίες βλέποντας λεσβιακό πορνό


 Τα κορίτσια λένε ότι τα νύχια των πρωταγωνιστριών είναι πολύ μακριά, μυτερά και επικίνδυνα. Είναι αλήθεια ως ένα βαθμό αυτό που λένε πως μπορείς να ξεχωρίσεις μία λεσβία από τα νύχια της. Θα είναι κοντοκομμένα και τις κάποιες φορές λιμαρισμένα.
 Αναφέρονται επίσης στον αριθμό των δαχτύλων που χρησιμοποιούνται. Οι περισσότερες λεσβίες ,λένε τα κορίτσια στο βίντεο, έχουν πολύ καιρό να πάνε με άντρα και δεν έχουν την ίδια «ευελιξία» με τις straight γυναίκες. Υπάρχουν επίσης και μερικές που δεν έχουν πάει ποτέ τους με άντρα (gold star lesbians) οπότε δε το χουν και πολύ με τη διείσδυση. Έχω να προσθέσω ότι εξαρτάται τελείως από τη κοπέλα και ότι υπάρχουν πολλές εκεί έξω που χρησιμοποιούν δονητές ή strap on με τις κοπέλες τους.
 Δεν θα σχολιάσω τα «έβαλε ένα παπούτσι στο μουνί της και μετά πίπωσε το τακούνι» απλά απαξιώ! θα σχολιάσω όμως αυτό που ακούγεται σε κάποια φάση από το βίντεο «I love sucking pussysucking??? Licking ίσως? Δε λέω ότι δε γίνεται κ αυτό. Λέω ότι δεν είναι αυτό που θα ήθελα ν’ακούσω στην αρχή της τσόντας.
 Το rough sex και τα βρωμόλογα που σχολιάζουν νομίζω έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός πάντως είναι γενικά πιο συνηθισμένο να είναι πιο τρυφερές οι κοπέλες μεταξύ τους.
 Το πιο σημαντικό που σχολιάζουν, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι ο τρόπος.(ακούτε αγόρια? :p ) Οι γυναίκες θέλουν συνέπεια. Δε μπορείς απλά να κουνάς το χέρι σου μέσα έξω λέει μία από τις κοπελιές, πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη κίνηση π.χ. κύκλους. Άποψή μου είναι ότι αν θέλεις να περάσεις καλά, δε χρειάζεται να έχεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο καθ'όλη τη διάρκεια,μπορείς να εναλλάσσεις, να εντείνεις και να καλμάρεις ανάλογα με τις αντιδράσεις. Αν τώρα θέλεις να επιταχύνεις τη διαδικασία βλέπεις ποια κίνηση προτιμάει η κοπέλα και συνεχίζεις μ'αυτήν.
 Συμπέρασμα: Το 90% από το λεσβιακό πορνό είναι φτιαγμένο για άντρες.



Και bonus ένα βίντεο με αντιδράσεις straight άντρων που βλέπουν gay porn. Μην ακούσω ότι δεν τους φαίνεται ότι είναι straight..εδώ στην Ελλάδα, που είμαστε 20 χρόνια πίσω, κυκλοφορούν με ροζ μπλουζάκι με V και αποτριχωμένο στήθος και μου το παίζουν γαμιάδες,μια χαρά είναι τα παιδιά!

18 σχόλια:

  1. Εpic.
    Δοκίμασε porn for women (lesbian) υπάρχουν μπόλικες εταιρίες εκεί έξω που είναι εξειδικευμένες, διότι εντάξει αλήθεια είναι το 90% που είπες σε μέσες άκρες.

    Αυτοί στο βίντεο είναι πιο άντρες από τα V...Εδώ μέχρι και οι gay είναι πιο άντρες από αυτούς με τα V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thank you! Αν μου χρειαστεί θα το 'χω στα υπ'όψιν! :)
      και ναι,έχεις απόλυτο δίκιο,υπάρχουν πολλοί πιο manly gay τύποι από αυτούς με τα V

      Διαγραφή
  2. Όντως οι αντιδράσεις των ανδρών έχουν πολλή πλάκα,ιδίως του μαυρομάλλη που δείχνει στην αρχή...

    Η τελευταία σου παράγραφος τα λέει όλα. Τοίχο-τοίχο πρέπει να πηγαίνουμε,μην μας πετύχει ο ξυρισμένος με το φλούο ροζ V και τη γαμπίτσα βιλούδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι τύποι είναι ο λόγος που φοβάμαι να βγω έξω το καλοκαίρι! Μου χει τύχει περίπτωση τύπου να μου δίνει συμβουλές για ενυδατική και concealer και να το θεωρεί πέσιμο!!

      Διαγραφή
    2. Πλάκα κάνεις! Εντάξει,τέτοια χάλια δεν έχω συναντήσει,οπότε μάλλον δεν πρέπει να μιλάω. :p Τα 'λεγε καλά τουλάχιστον; Μπορεί εν αγνοία του να σου φάνηκε χρήσιμος...

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά τα 'λεγε το παιδί..είμαι σίγουρη ότι τις Κυριακές το απόγευμα κάνουν μάσκες προσώπου και αποτρίχωση με τη κοπέλα του και τις φιλενάδες της!

      Διαγραφή
    4. Τι άλλο θα διαβάσω ρε πούστη μου..άκου κονσίλερ..Τι είναι το κονσίλερ;

      Διαγραφή
    5. το concealer είναι κάτι σαν το make up αλλά για πιο επικεντρωμένη κάλυψη όπως για μαύρους κύκλους, κοκκινίλες, σπυράκια κλπ

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα κλαίω λέμε με το βιντεάκι!!!
    Άσε που για άλλη μία φορά επιβεβαιώνομαι ότι δε θα μπορούσα να είμαι λεσβία με τίποτα!Ειδικά αυτό που θα έπρεπε να ήμουν τρυφερή συνεχώς στο κρεβάτι,με τίποταααα...ξενερώνω με τη σκέψη και μόνο,όχι να το κάνω :p
    Άλλωστε ότι και να βάλουν μέσα,είτε παπούτσι βάλουν,είτε σωλήνα βάλουν,αν δεν έχει φλέβα δε μου λέει τίποτα ;-)
    Φιλάρεεεεςςς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα.. Δε περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα!
      Όπως έχουμε πει,γούστα είναι αυτά.. Η αλήθεια είναι ότι ούτε κ εγώ θα μπορούσα να 'μαι τρυφερή στο κρεβάτι με γυναίκες..κάποιες φορές ίσως αλλά συνεχώς δε παίζει!

      Διαγραφή
    2. Γούστα είναι αυτά,εννοείται.
      Αν σε κάποιες αρέσει,εμένα μου περισσεύει άλλωστε.
      Προσωπικά,πάντα,λεσβία δε θα μπορούσα να είμαι εκ των πραγμάτων...άσε που εδώ δε μπορώ να αντέξω εμένα στην περίοδο,θα έχω και την άλλη? :p

      Διαγραφή
    3. και να 'ταν μόνο η περίοδος..
      Εμένα το χειρότερο μου είναι το να με σέρνουν για ψώνια,υστερίες μπορώ ν'αντέξω αλλά το να γυρνάω από μαγαζί σε μαγαζί με κάποια που θέλει να τα δοκιμάσει ΟΛΑ με φτάνει στα όρια μου.

      Διαγραφή
  4. άσε που οι περισσότερες λεσβίες (που έχω δει τουλάχιστον) είναι κακάσχημες και σαν νταλικιέρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ οτι λεσβία έχω δει,έχει γάμπα τίγκα στην τρίχα που θα έπλεκα σοσονάκια για τον χειμώνα.

    Το βίντεο είναι φοβερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι αυτές είναι που απλά φαίνονται πολύ,μπορεί να είδες ωραίες λεσβίες και να μην πήγε το μυαλό σου ότι είναι gay.

      Διαγραφή