Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

Lesbian porn

Ένα τελείως άκυρο post!

Είδα αυτό το βίντεο σήμερα και θα 'σκαγα αν δε το σχολίαζα! Δείχνει πως αντιδρούν κάποιες λεσβίες βλέποντας λεσβιακό πορνό


 Τα κορίτσια λένε ότι τα νύχια των πρωταγωνιστριών είναι πολύ μακριά, μυτερά και επικίνδυνα. Είναι αλήθεια ως ένα βαθμό αυτό που λένε πως μπορείς να ξεχωρίσεις μία λεσβία από τα νύχια της. Θα είναι κοντοκομμένα και τις κάποιες φορές λιμαρισμένα.
 Αναφέρονται επίσης στον αριθμό των δαχτύλων που χρησιμοποιούνται. Οι περισσότερες λεσβίες ,λένε τα κορίτσια στο βίντεο, έχουν πολύ καιρό να πάνε με άντρα και δεν έχουν την ίδια «ευελιξία» με τις straight γυναίκες. Υπάρχουν επίσης και μερικές που δεν έχουν πάει ποτέ τους με άντρα (gold star lesbians) οπότε δε το χουν και πολύ με τη διείσδυση. Έχω να προσθέσω ότι εξαρτάται τελείως από τη κοπέλα και ότι υπάρχουν πολλές εκεί έξω που χρησιμοποιούν δονητές ή strap on με τις κοπέλες τους.
 Δεν θα σχολιάσω τα «έβαλε ένα παπούτσι στο μουνί της και μετά πίπωσε το τακούνι» απλά απαξιώ! θα σχολιάσω όμως αυτό που ακούγεται σε κάποια φάση από το βίντεο «I love sucking pussysucking??? Licking ίσως? Δε λέω ότι δε γίνεται κ αυτό. Λέω ότι δεν είναι αυτό που θα ήθελα ν’ακούσω στην αρχή της τσόντας.
 Το rough sex και τα βρωμόλογα που σχολιάζουν νομίζω έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός πάντως είναι γενικά πιο συνηθισμένο να είναι πιο τρυφερές οι κοπέλες μεταξύ τους.
 Το πιο σημαντικό που σχολιάζουν, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι ο τρόπος.(ακούτε αγόρια? :p ) Οι γυναίκες θέλουν συνέπεια. Δε μπορείς απλά να κουνάς το χέρι σου μέσα έξω λέει μία από τις κοπελιές, πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη κίνηση π.χ. κύκλους. Άποψή μου είναι ότι αν θέλεις να περάσεις καλά, δε χρειάζεται να έχεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο καθ'όλη τη διάρκεια,μπορείς να εναλλάσσεις, να εντείνεις και να καλμάρεις ανάλογα με τις αντιδράσεις. Αν τώρα θέλεις να επιταχύνεις τη διαδικασία βλέπεις ποια κίνηση προτιμάει η κοπέλα και συνεχίζεις μ'αυτήν.
 Συμπέρασμα: Το 90% από το λεσβιακό πορνό είναι φτιαγμένο για άντρες.



Και bonus ένα βίντεο με αντιδράσεις straight άντρων που βλέπουν gay porn. Μην ακούσω ότι δεν τους φαίνεται ότι είναι straight..εδώ στην Ελλάδα, που είμαστε 20 χρόνια πίσω, κυκλοφορούν με ροζ μπλουζάκι με V και αποτριχωμένο στήθος και μου το παίζουν γαμιάδες,μια χαρά είναι τα παιδιά!

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

Bondage



 Ελληνιστί : Δέσιμο. Το να δένεις κάποιον είτε ακινητοποιώντας πλήρως είτε επιτρέποντας κάποια ελευθερία κινήσεων. Πρακτική που λαμβάνει μέρος συνήθως ανάμεσα σε 2 ή και περισσότερα άτομα αλλά υπάρχουν και οι φορές που το δέσιμο γίνεται μόνο από ένα άτομο που απλά δένει/περιορίζει τον εαυτό του. Συνήθως αυτός που δένεται είναι το sub είτε επειδή του αρέσει η αίσθηση του περιορισμού, είτε είναι τρόπος εξουσίασης. Χρησιμοποιείται για ευχαρίστηση, για τιμωρία, για μάθημα. Σε ετεροφυλοφιλικές σχέσεις δέσμιοι είναι κυρίως οι γυναίκες και λιγότερο συχνά οι άντρες.
  


   Πρώτα απ’όλα Ασφάλεια
 Είναι πού σημαντικό να τονίσουμε ότι το sub έχει περιορισμένη ελευθερία κινήσεων οπότε ο Αφέντης έχει απόλυτο έλεγχο πάνω του/της. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους 2. Πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι νηφάλιοι. ΠΟΤΕ δεν αφήνει ο Dom το sub μόνο του, όταν είναι δεμένο, για πάνω από ένα λεπτό.
 Οι φωτογραφίες στο internet είναι συνήθως έμπειρα άτομα.Ξεκινήστε με κάτι πιο απλό. Πρέπει πάντα από πριν ο Dom να έχει σκεφτεί πως θα βγάλει το sub του από το δωμάτιο σε περίπτωση ανάγκης. Να είναι σίγουρος ότι μπορεί να λύσει τον/την παρτενέρ του γρήγορα. Να μην πανικοβληθεί σε περίπτωση λιποθυμίας (συνήθως όταν τα χέρια είναι δεμένα πάνω από το κεφάλι η τα δεσμά σφιχτά). Καλό είναι πριν από το παιχνίδι το sub να έχει φάει ένα σωστό, ελαφρύ γεύμα και να υπάρχει πάντα εκεί κοντά νερό. Να ελέγξει ότι τα δεσμά είναι σταθερά και δεν υπάρχει φόβος να λυθούν σε καμιά περίεργη στάση και το sub να καταλήξει με το κεφάλι στο πάτωμα!
  Καλό είναι να δοκιμάζετε από πριν τα σχοινιά ή το μέσο δεσίματος ώστε να ξέρετε πόσο απαλό/σκληρό είναι και μέχρι πόση πίεση μπορείτε να ασκήσετε. Είναι σημαντικό το sub να είναι άνετα. Όταν υπάρχουν gags ή τέτοιου είδους περιορισμοί είναι δουλειά του Αφέντη να προσέχει τις ανάσες του υποτακτικού του και γενικά τα σημάδια του σώματος για τυχόν προβλήματα. Προσοχή επίσης στην κυκλοφορία του αίματος. Καλό είναι ν’αποφεύγονται ο λαιμός,οι αγκώνες,οι μασχάλες,το μέσα των μηρών και πίσω από το γόνατο. Κατά γενικό κανόνα καλό είναι ο Dom να δοκιμάζει τα δεσμά και αν μπορεί να περάσει ένα δάχτυλο μέσα από αυτά είναι ok.

  Αφού ξεμπερδέψαμε με τα της ασφάλειας συνεχίζω.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δέσεις κάποιον και οι περισσότεροι υπάγονται στις παρακάτω κατηγορίες
-Δέσιμο που δένει μέρη του σώματος μεταξύ τους. Το πιο συνηθισμένο είναι με σχοινιά μια που είναι και το πιο εύκολο να βρεις. Λουριά από τα οποία είναι λίγο πιο δύσκολο το sub να βγει μόνο του. Αλυσίδες οι οποίες παίζει να τραυματίσουν οπότε θέλουν προσοχή όταν έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα.
    


-Δέσιμο που κρατάει μέρη του σώματος σε απόσταση. Παραδείγματος χάριν ράβδοι (spreader bars) που είναι σχεδιασμένα να ξεχωρίζουν τα άκρα μεταξύ τους.
                                      
  


-Δέσιμο του σώματος σε κάποιο άλλο αντικείμενο, όπως καρέκλες, κρεβάτια ή ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα. 



-Δέσιμο που κρεμάει το σώμα από κάποιο αντικείμενο.Συσκευές ανάρτησης στα ελληνικά όπου μπορείς να σηκώσεις είτε ολόκληρο το σώμα είτε μέρη του σώματος στον αέρα.





-Δέσιμο που περιορίζει την κανονική κίνηση όπως χειροπέδες, μακριές φούστες, χαλινάρια.




-Δέσιμο που καλύπτεις όλο το σώμα με πλαστικό ώστε να περιορίζει την κίνηση.

-Δέσιμο/περιορισμός σε κλειστό χώρο τύπου κελί.

  Ξεκινώντας έχετε στο μυαλό σας τι ακριβώς θέλετε να βγει από το σκηνικό. Ο Dom μπορεί να χρησιμοποιήσει τον χρόνο που του δίνεται για μάθημα, πείραγμα, άρνηση οργασμού, στέρηση μία ή και περισσότερων αισθήσεων, τιμωρία ή απλά να φέρει το sub του σε οργασμό με όποιους τρόπους και όσες φορές γουστάρει.
  Συνηθισμένες στόχος είναι είναι:
 το ξύλο, απλό spanking, beating ή flogging
 σεξ με το sub
 βασανισμός, αν φυσικά συμφωνεί και το sub
 ταπείνωση
 η ικανοποίηση κάποιας φαντασίωσης του Αφέντη ή του σκλάβου
 απλό Role Play

  Βασικός κανόνας είναι να δένεις σύμφωνα με το τι θέλεις να κάνεις. Αν ας πούμε θέλεις να κάνεις σεξ πρέπει να δέσεις το sub με τρόπο που να επιτρέπει τη διείσδυση.
 Ο πιο γνωστός τρόπος δεσίματος είναι το spreadeagle όπου τα χέρια και τα πόδια δένονται μακριά από το σώμα είτε όρθια είτε ξαπλωτά. Μπορεί να δεθεί είτε σε σταυρό, σε web από σχοινιά (αν είσαι σε μπουντρούμι) ή απλά στο κρεββάτι και στην πόρτα.

 Εξίσου γνωστό είναι και το hogtie όπου τα μέλη του σώματος δένονται μεταξύ τους,όπως π.χ. να δέσεις αστραγάλους με καρπούς πίσω από την πλάτη



Αυτά γι αρχή. Τώρα αν θέλετε επιπλέον άρθρο για positions και equipment, let me know


Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

Alias "Κάλτσα"

Evan Stone
Δε μπορώ ν'αποφασίσω αν ο τύπος είναι τραγικός, γαμάτος ή τραγικά γαμάτος..
Ελπίζω μέχρι να τελειώσω το επόμενο άρθρο να 'χω αποφασίσει..

Ορίστε και κάτι άσχετο,έτσι για ν' αξίζει ο κόπος

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

Αναγνωστικό κοινό


Γι αυτό το post φταίει αυτό εδώ το blog. Κυρίως επειδή το είδα και το ζήλεψα κ επειδή και το αγόρι μου το βρήκε καλή ιδέα (άγνωστες οι βουλές του rpgα)
here it is!
Οι λέξεις-κλειδιά αναζήτησης που πληκτρολόγησαν για να φτάσουν στο blog μου.
Το ξέρω, πρέπει ν’ανησυχήσω..

Παραθέτω απλά τις φράσεις χωρίς σχολιασμό τόσο γιατί δε βρίσκω τις λέξεις αλλά κυρίως γιατί θέλω ν’αφήσω το σχολιασμό σε εσάς (τι σκατά σκεφτόσασταν όσο τα πληκτρολογούσατε αυτά!) Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο προσανατολισμός των αναγνωστών μου!

[Τα παραθέτω ακριβώς όπως μου τα βγάζει]

«deep throat τι ειναι σημασια»

«αντέχεις bdsm»

«καβλα καθηγητρια»

«οι καθηγητριες να φορανε μακριες φούστες»

«πως να γινεις αντρας»

«πως να γινω πιο αντρας»

«πωσ να γινω τελειος»

«εκεινες οι στιγμες»

«γυμνα κοριτσια σε σοκολατα»

«μηχανες βασανισμου»

«bdsm ποια ειναι η αποψη για τισ γυναίκες»

«eva angelina»

«eva angelina hot»

«van helsing vampires»

«big bang theory»

«katsumi»

«καυλα»

«underworld»

Τα συμπεράσματα δικά σας..


Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2012

BDSM 101



 Σύμφωνα με τη Wikipedia λοιπόν «Το BDSM είναι μια μορφή ερωτικών προτιμήσεων και διαπροσωπικών σχέσεων που περιλαμβάνουν την συναινετική χρήση δεσμών, τον έντονο ερεθισμό των αισθήσεων και την εμπλοκή σε φαντασιακά παιχνίδια ρόλων και εξουσίας.»

 Ξεκινάμε από τις βασικές ορολογίες για να μπορούμε να συνεννοηθούμε..

Τα αρχικά BDSM σημαίνουν Bondage Discipline Sadism Masochism και σχηματίζουν τους βασικούς συνδυασμούς της πρακτικής:
B/D => Bondage/Discipline (Δεσμά/Πειθαρχία)
D/s => Dominance/submission (Κυριαρχία/υποταγή)
S/M => Sadism/Masochism (Σαδισμός/Μαζοχισμός)



SSC => Safe, sane and consensual  (Ασφάλεια,Λογική και Συναίνεση) η βασική φιλοσοφία του BDSM, οι απαραβίαστοι κανόνες.
Dominant(Dom)/Top λένε αυτόν που κάνει τις διάφορες "κατακριτέες" πράξεις. Στα Ελληνικά μεταφράζεται κυρίαρχος ή επικυρίαρχος (η wiki το χει Κυριαρχικός -.- ) αλλά εδώ που τα λέμε δεν το έχω ακούσει ποτέ να χρησιμοποιείται.Συνήθως όλοι χρησιμοποιούν τους αγγλικούς όρους.
submissive(sub)/bottom(/slave) λένε αυτόν που είναι ο αποδέκτης των εν λόγω πράξεων. Στα Ελληνικά είναι ο υποτακτικός.Ίσως να το χρησιμοποιήσει κανείς ως “υπό” ή απλά “σκλάβος/α” αλλά πέρα από αυτό και σε αυτήν την περίπτωση ακούγεται συνήθως ο αγγλικός όρος.
Switch λέμε αυτόν που ανάλογα με την όρεξη είναι είτε Dom είτε sub.
Vanilla λένε ο,τι/όποιον δεν έχει σχέση με BDSM. vanilla people/clothes/sex κλπ (Κάτι σαν τους muggles στο Harry Potter :p )

  Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικές λανθασμένες εντυπώσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ακούω πολλά τρελά πράγματα τώρα τελευταία.
Δεν ντύνονται όλοι οι BDSMers στα μαύρα και δεν ακούνε όλοι metal. Υπάρχουν και τέτοιοι αλλά γενικά υπάρχει ποικιλία, όπως σε όλες τις ομάδες ανθρώπων. Μπορεί να γνωρίσεις κάποια ντυμένη στα ροζ που ακούει ποπ μουσική και να σου βγει Madame Vandersexxx,ποτέ δε μπορείς να ξέρεις. Ακριβώς επειδή αυτού του είδους η σχέση είναι κατακριτέα οι περισσότεροι κρατάνε τις προτιμήσεις τους για τον εαυτό τους αλλά μια που πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι μέχρι και 25% των συνανθρώπων μας έχουν τέτοιες ορέξεις σίγουρα έχεις έρθει σε επαφή με κάποιον και απλά δε το κατάλαβες.
Το ότι σου αρέσει αυτό το είδος απόλαυσης δε σημαίνει ότι σε βίαζαν μικρό,ότι σε έδερνε ο μεθύστακας μπαμπάς σου η ότι απλά κάτι δε πάει καλά με το μυαλό σου. Αυτά όλα είναι χαζομάρες που λένε όσοι δεν έχουν καμία σχέση με την όλη σκηνή.
Ότι όλοι όσοι απολαμβάνουν το ρόλο του sub δεν έχουν αυτοεκτίμηση,αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους είναι επίσης λάθος.
Το ότι το bdsm έχει να κάνει μόνο με τον πόνο. Μέγα λάθος.
  Η ουσία του bdsm είναι η ανταλλαγή εξουσίας. Τα μαστίγια, οι χειροπέδες, ο πόνος είναι απλά μια μορφή έκφρασης αυτού. Είναι απλά μια κάπως πιο σκοτεινή μορφή των πιο διαδεδομένων φαντασιώσεων. Έχεις απόλυτο έλεγχο πάνω σε κάποιο άλλο άτομο ή αφήνεις τον έλεγχο του κορμιού σου σε κάποιον άλλον. Υπάρχουν τόσες πολλές μορφές πρακτικής που ο πόνος είναι απλά άλλη μία.
  Οι επαφές μπορεί να είναι είτε ανάμεσα σε 2 άτομα είτε σε παραπάνω. Να είναι για μια βραδιά, για μερικές φορές(σκηνικά/παιχνίδια) ή κανονική, μόνιμη και μακροχρόνια σχέση.



Όλα πάντως ξεκινάνε με το «συμβόλαιο». Μια κουβέντα αρχικά όπου οι συμμετέχοντες θέτουν και συζητούν τα όρια(limits),δηλαδή τι είναι και τι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν.
“must” limit/requirement limit
Κάποια πράγματα ή πράξεις που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν π.χ. μαστίγιο, λιπαντικό κλπ
soft limit
Πράγματα που θες ν’αποφύγεις αλλά ίσως και να το σκεφτόσουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.
hard limit
Πράγματα που σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να κάνεις/να σου κάνουν γιατί είτε δεν αντέχεις είτε υπάρχει ιατρικός λόγος. Πχ ερωτική ασφυξία
time limit
Χρονικό όριο για το πόσο μπορεί να διαρκέσει το παιχνίδι. Χρησιμοποιείται συνήθως σε σκηνικά αλλά και για εκπαίδευση.
no limits
Απλά να μη θέτεις καθόλου όρια. Το sub βρίσκεται στον απόλυτο έλεγχο του dom.
Σε αυτήν τη φάση μιλάμε για απόλυτη ανταλλαγή εξουσίας (total power exchange) ή για πράξεις τελείως στα όρια (edgeplay) όπως παιχνίδια με φωτιές, να τραβήξεις αίμα κλπ

Απαραίτητη προϋπόθεση: safe words (λέξεις ασφαλείας)
 Κάποιες λέξεις δηλαδή που όταν ειπωθούν σταματάει κάθε πράξη αμέσως. Αυτές μπορεί να διαφέρουν για τον καθένα και μπορεί να είναι κάτι τελείως άσχετο αλλά προτιμότερο να είναι απλές και εύκολες. Οι πιο κοινές είναι green, yellow και red. Το green σημαίνει ότι αυτό που κάνει ο dom είναι εντάξει, αποδεκτό, ευχάριστο. Το yellow ότι βρίσκεσαι σε περίεργη ζώνη,δεν θ’αντέξει πολύ ακόμα. Το red σημαίνει απλά σταμάτα τώρα.
 Εναλλακτικά κάποιες κινήσεις ασφαλείας αν το sub είναι φιμωμένο. Όπως το tapping στις πολεμικές τέχνες


Το σύμβολο του BDSM

 Είναι μια παραλλαγή του  triskele
Συμβολίζει τις τριάδες του BDSM. B&D, D&S, S&M. Safe, Sane, Consensual και Tops, Bottoms, Switches.
Ο κύκλος (για την ενότητα μέσα στην κοινότητα του BDSM) και τα διαχωριστικά πρέπει να έχουν χρώμα που να δηλώνει κάποιο μέταλλο, χρυσό, σίδερο ή ασήμι (συμβολίζοντας τις αλυσίδες της σχέσης Dom/sub)
Οι ακτίνες να είναι σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού
Μέσα να είναι μαύρα (για την ελεγχόμενη σκοτεινή πλευρά του BDSM)
Οι τρύπες να είναι κανονικά τρύπες και όχι βούλες
  


Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2012

50 shades of WTF!


  Οι περισσότεροι από σας (αν όχι όλοι) σίγουρα έχετε ακούσει γι αυτήν την τρέλα των τελευταίων μηνών,αυτήν την ανεκδιήγητη σειρά βιβλίων «50 αποχρώσεις του γκρι» (50 shades of grey) κλπ. Όσοι από εσάς το έχετε διαβάσει ένα έχω να σας πω..περαστικά! Όσοι δεν το ξέρετε καν ή δεν το έχετε διαβάσει...σας ζηλεύω!
  Μπορώ να πω με σιγουριά ότι και τα 3 βιβλία της σειράς (αν και δε κατάφερα να τελειώσω το 3o) μπήκαν στη λίστα με τα 10 χειρότερα βιβλία που έχω διαβάσει ever, είναι κάπου εκεί μαζί με το twilight και το zombie. Όσοι σας λένε ότι είναι sexy, εκκεντρικό, περίεργο δεν σας λένε το βασικό.. Είναι άρλεκιν. Με χειροπέδες και μαστίγια βέβαια αλλά άρλεκιν. Το κορίτσι (παρθένο ακόμα) γνωρίζει το αγόρι, ερωτεύονται παράφορα. Περνάνε μια δύσκολη φάση, τα ξαναβρίσκουν, παντρεύονται, κάνουν παιδιά.. αυτό! End of story! Τώρα θα μου πεις τι περίμενες από κάτι που ξεκίνησε ως fanfiction του twilight.. Απλά υπέθεσα ότι ο χαρακτηρισμός kinky που του έδωσαν θα έσωζε λίγο τη κατάσταση.. Πόσο λάθος έκανα!!!
  Δεν θ’ ασχοληθώ με το καθαρά λογοτεχνικό της υπόθεσης, θα βασιστώ σε κάποιον με περισσότερη όρεξη και κουράγιο από μένα με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα. Εγώ θα σχολιάσω την ετικέτα «bdsm novel» και το ότι πέρασε έτσι στις λίστες.. Σίγουρα η κυρία που το έγραψε έψαξε online για ότι αφορά την bdsm σκηνή και ο,τι της φάνηκε αρκετά normal το έβαλε στο βιβλίο. Ίσως να πήγε και σε κανένα event κάποιου club αλλά ως εκεί. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ένα άτομο της σκηνής αυτής θα έγραφε ποτέ κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με τη συγγραφέα λοιπόν kinky sex είναι να της δέσει ο άλλος τα μάτια με τη γραβάτα του.. Όσο προχωράνε τα βιβλία την δένει, χρησιμοποιούν και 2 παιχνίδια αλλά την μόνη φορά που το πράγμα σοβαρεύει (αυτός την τιμωρεί) αυτή βάζει τα κλάματα και τον παρατάει! Σοβαρά??? Και έχεις το θράσος ν’αποκαλείς αυτό «bdsm novel»???

  Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι πολλά άτομα που δεν έχουν καμία σχέση μ’όλη αυτή τη κουλτούρα θα πάνε να μπλεχτούν νομίζοντας ότι αυτό είναι το real thing και θα πέσουν στα βαθιά.. Το μόνο που μπορώ να της αναγνωρίσω είναι ότι αναφέρθηκε σε κάποιους βασικούς κανόνες του bdsm. Χρησιμοποίησε τις λέξεις dom και sub, μας είπε ότι πάντα πρέπει να έχουμε ένα safe word και φυσικά δε ξέχασε το συμβόλαιο που συντάσσεται στην αρχή κάθε τέτοιου είδους σχέσης.. Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσω στο επόμενο post το οποίο θα είναι μια πρώτη επαφή για όσους όντως ενδιαφέρονται..






Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

back from the grave




Ω ναι! Μετά από απουσία μηνών το γλυκούλικο, μικρούλικο μπλογκάκι μου ξαναγύρισε!
Αποφάσισα επιτέλους να βγω από τη φωλιά μου και να ξαναρχίσω την επικοινωνία μ'εσάς τους ζωντανούς!
Ο βασικός λόγος της απουσίας ήταν η έλλειψη έμπνευσης αλλά το μπελαλίδικο άλλο μου μισό μου πρότεινε να γράψω γι αυτά που ξέρω οπότε αυτό ακριβώς θα κάνω!

until then..