Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2012

γυναίκες


Η άποψη μου για τις γυναίκες από τη κορφή ως τα νύχια.


1. Μαλλιά
  Τα μαλλιά σε μια γυναίκα πρέπει να είναι μακριά,να 'χεις κάτι να πιάνεις. Δεν πρέπει να ναι πολύ φτιαγμένα ώστε να μπορείς να τα χαϊδεύεις και να τα πειράζεις. Να τα μπερδεύεις χωρίς να κολλάνε τα χέρια σου μετά και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να παγιδευτείς και να κάνεις 10 λεπτά να ξεμπλέξεις τα δάχτυλά σου. Επιπλέον βρίσκω απίστευτα σεξυ έναν γυμνο λαιμό με τα μαλλιά κότσο..


  Σε κάποιες κοπέλες ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά. Σε μικροκαμωμένες που θυμίζουν λίγο ξωτικό και έχουν αυτό το tomboy look.






2. Πρόσωπο
  Όχι πολύ έντονο μακιγιάζ. Κορίτσια είναι πολύ απλό. Θέλω το κορίτσι το οποίο γνώρισα το βράδυ να είναι το ίδιο το επόμενο πρωί. Τουλάχιστον να μην έχει μεγάλη απόκλιση..




3. Χείλη
  Κόκκινα. Γιατί είναι απλά καύλα!






4. Στήθος
  Στητό και καλοσχηματισμένο. Να μη το δείχνει πολύ. Θέλω να πω, όταν μια κοπέλα έχει αγόρι το σώμα της είναι μόνο γι αυτόν. Εκείνος να το βλέπει, εκείνος να το χαίρεται και να το απολαμβάνει! Όχι?






5. Οπίσθια
  Στητά και τουρλωτά. Με στενά παντελόνια. Να χουν και λίγο κρέας πάνω τους,να κουνιούνται όταν περπατάς και να μπορούμε να σε χαζεύουμε..






6. Πόδια
  Το σημαντικότερο. Καθαρά, περιποιημένα, με καλοκομμένα νύχια. Λατρεύω τα έντονα σκούρα χρώματα στα νύχια και ένα δαχτυλίδι ή βραχιόλι είναι πάντα μιά ευχάριστη έκπληξη. Αυτά βέβαια όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι. Λατρεύω μια γυναίκα που φροντίζει τα πόδια της και τα χει φυλαγμένα σε όμορφα παπούτσια..




13 σχόλια:

  1. poso tairiasta ta 'xeilh' me thn kayla thn ditta! -einai mpelalidiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και προσυπογράφω με μόνες διαφορές στο 4. Αλλά μέσα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ανάγκη να είναι και D.D και τα μικρά έχουν τη χάρη τους και το clamp τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. lol! Κοίτα,γούστα είναι αυτά, γι αυτό είπα μόνο "Στητό και καλοσχηματισμένο" και άφησα το μέγεθος στις ορέξεις του καθενός! Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν και αυτοί που δεν το θέλουν D.D!

      Διαγραφή
    2. Έτσι. Άλλωστε το jumbo μέγεθος έχει μικρότερο κύκλο "χρήσης και ζωής". Βγάζει πιο λίγα χιλιόμετρα...είναι και ο νόμος της βαρύτητας στη μέση...

      Διαγραφή
    3. Έτσι έτσι,το θέμα είναι να κοιτάς μπροστά! Στο μέλλον! :p

      Διαγραφή
  4. Όπως πολύ καλά ξέρεις, πιστεύω πως το Νο 6 μπορει να γινει και βαγγέλιο και να αντικαταστήσει τα 4 υπάρχοντα (του Λουκά, του Ματθαίου κι άλλωνονε δυο βλαμμένων που τη πίνανε και γράφανε μαλακίες πάνω στις οποίες στηρίζετε ο χριστιανισμός). Κατά τ'άλλα συμφωνω σε όλα. Τα βυζιά όπως επίσης ξέρεις από άλλο παλαιότερο μου άρθρο τα προτιμώ κι εγώ μάλλον μικρότερα παρά μεγαλύτερα. Όποτε είμαστε αρκετοί εκεί έξω που δεν ακολουθούμε την πεπατημένη. Τώρα όσον αφορά το να τα δείχνεις, εξαρτάται το πόσο το παρακάνεις ή όχι. Δηλαδή εμένα δε με πειράζει να κοιτάει ο άλλος την κοπέλα μου και να του τρέχει λίγο σαλάκι αρκεί να μην το παρακάνει και γίνεται προκλητική. Ειδικά όταν είμαι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο όταν είσαι μπροστά.. Εγώ αναφερόμουν σε φάσεις που εκείνη βγαίνει μόνη της με τη παρέα της.

      Διαγραφή
    2. Εκτός και αν δεν την αφήνεις να κυκλοφορεί μόνη της..

      Διαγραφή
  5. Respect. Ότι δεν βγάζεις καμιά χολή και κομπλεξ σε καθιστά μια γυναικά απ'τις λίγες... Μάλλον γι'αυτό έχεις blog..

    Πέρα ότι σύμφωνο σε όλα,εγω γουστάρω φυσικότητα και πολύ λίγο μακιγιάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή