Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

18 πράγματα για να μη σ'αφήσει ποτέ

η σειρά είναι τυχαία


1. Ποτέ δεν τον διακόπτεις όταν παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή.Οτιδήποτε και αν έχεις να του πείς πάντα έρχεται σε 2η μοίρα.Ακόμη και αν έχεις ύπουλα σχέδια για να τον στριμώξεις και να κάνετε άγριο,παθιασμένο σεξ βεβαιώσου ΠΑΝΤΑ οτι έχει κανει save γιατί μετα μπορείς κάλλιστα να ξεχάσεις και το σεξ αλλά και τον ίδιο για πολλές μέρες.

2. Ποτέ μη τον διακόπτεις όταν μιλάει,θα χάσει τον ειρμό του και μετά άντε να τον βρεί. Ακόμα και αν μιλάει για πράγματα που δε σ'ενδιαφέρουν όπως π.χ. ποδόσφαιρο ή στρατό,κοίτα τον στα μάτια ή στο στόμα και προσποιήσου οτι σ'ενδιαφέρει.Θα τελειώσει το βάσανό σου πιο γρήγορα και σίγουρα πιο ανώδυνα.

3. Ποτέ μη του λες πως έχεις πονοκέφαλο και δε μπορείς να κάνεις σεξ.Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει πώς το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος να σου περάσει.Όταν δεν έχεις όρεξη κ εκείνος σε ζορίζει πολύ και σου τρίβεται σα ξαναμμένο σκυλάκι πάρ'του μια πιπούλα να ησυχάσεις κ εσύ κ αυτός.

4. Όταν κάνει μια δουλειά μέσα στο σπίτι μη σταματάς να του λες πόσο καλά την κάνει κ πόσο γλυκός είναι που σε σκέφτεται και σε ξεκουράζει.Θυμήσου να το αναφέρεις και στις φίλες σου και να καμαρώνεις οταν είναι αυτός μπροστά και να είσαι σίγουρη οτι θα το ξανακάνει χωρίς εσύ να του πείς τίποτα.. 
~Προσοχή.. τέτοιου είδους αναφορές γίνονται σε δικές σου φίλες και ποτε στην παρέα του γιατί μετά το δούλεμα θα πάει σύννεφο..
γενικότερα φρόντιζε να τον επιβραβεύεις σ'ο,τι κάνει.

5. Σταμάτα να του γκρινιάζεις και ωρίμασε.Το να κάνεις σα 5χρονο κάθε φορά που έχεις πρόβλημα μαζί του όχι μόνο δεν αποδίδει στο να σου φύγουν τα νεύρα αλλά σπάς και τα δικά του μαζί.Γι αυτό λοιπόν την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσει "τι έχεις?" αντί να μουτρώσεις και πείς το πολυσιχαμένο "τίποτα",πάρε μιαν ανάσα και πές του τι είναι αυτό που σ'ενοχλεί ΗΡΕΜΑ και χωρίς υστερίες.Όταν κάνεις σαν λάμια χάνεις το δίκιο σου.Επίσης μη ρίχνεις πάντα όλο το φταίξιμο σ'αυτόν,δεν είσαι αλάθητη..

6. Έχεις περίοδο,εντάξει,πονάς,ok,έχεις νεύρα.. Αυτός ο δύσμοιρος όμως τι σου φταίει?
ΜΗ ΞΕΣΠΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
Καλύτερα παίξ'το γλυκούλι κοριτσάκι που πονάει και θέλει ντάντεμα και φροντίδα κ να δείς πως θα τρέχει να σου κάνει τα χατίρια.Πάρε μια παραπονιάρικη φατσούλα και ασ'τον να το παίξει ιππότης και "A male".

7. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το πιο σημαντικό.Κράτα τον ευχαριστημένο.Όσο συχνά και να κάνετε σεξ ποτέ δε του φτάνει.Βάλε στο πρόγραμμά σου 10-15 λεπτα τη μέρα για να του κάνεις στοματικό.ΚΑΘΕ μέρα και ίσως όχι μόνο μια φόρα.Μετά αν σου χαλάσει χατίρι εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη με σακοράφα.

8. Μη του τη λές για τις τσόντες και τα πορνοπεριοδικά του.Κατ'αρχήν όλοι οι άντρες βλέπουν τσόντες.ΟΛΟΙ.
Αν τωρα σκέφτεσαι "εμένα ο θανασάκης μου ποτέ" πλανάσαι πλάνην οικτρά ή απλά σε δουλεύει.
Είναι κάτι τόσο φυσικό στους άντρες όσο και η μαλακία την οποία επίσης κάνουν όλοι (ναι,και γι αυτό σου λέει μούφες ο θανασάκης,όταν δε του κάθεσαι χαλάει ενα κουτι kleenex τη μέρα και όχι,ο θανασάκης σου δε παίρνει το penthouse για τα άρθρα του)
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τον πιάσεις να βλέπει τσόντες αντί να βάλεις τις φωνές σαν ύαινα κάτσε μαζί του και πίστεψέ με δε θα το μετανιώσεις.
~Προσοχή.. απόφυγε τα σχόλια για τα νύχια,άβολες μπότες και κακόγουστες κουρτίνες.

9. Μη του τη λές για το ποτό.
Ok,δέν είπαμε να γίνεται ζάντα και να μη βρίσκει το δρόμο για το σπίτι αλλά μη του αρχίσεις τη γκρίνια για το 2ο ποτό ή τη 3η μπύρα ειδικά αν δεν οδηγεί.Αν μπορεί να το αντέξει και δε τον χαλάει εσένα τι σε πειράζει? Δοκίμασε να πιείς κ εσύ κανένα παραπάνω ποτό μπας και χαλαρώσεις.
~Στην ίδια κατηγορία είναι και το στιγάρο.

10. Μη τον μαλώνεις/αντιδράς υστερικά κάθε φορά που κάνει κάποια ζημιά στο σπίτι.
Εσύ δεν έσπασες ποτέ πιάτο? Ποτέ δε πήρες παραμάζωμα το τραπέζι? Μην αντιδράς λοιπόν σα σκύλα και βοήθησέ τον να το μαζέψει.

11. Μαγείρεψέ του.Ναι,καλά άκουσες. Δεν είναι ανάγκη το φαγητό να είναι πολύπλοκο ή δύσκολο.Οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με απλά πράγματα,μπιφτέκια,μπριζόλες,πατάτες,μακαρόνια.. Σέρβιρέ του στην αγαπημένη του θέση (ναι,ακόμα και αν είναι και μπροστά στην tv) μια τεραααααααάστια ποσότητα (πρώτα χορταίνει το μάτι) άνοιξέ του μια μπύρα και μετά κ ένα γλυκό (ας είναι κ έτοιμο) και ασ΄τον να φάει με την ησυχία του.. (οχι,δε θα μιλάς.ΚΑΘΟΛΟΥ)
Θα βρεί αυτός τρόπο να σ'έυχαριστήσει μετά..

12. Μη του μιλάς όταν πάει να τον πάρει ο ύπνος.
Την ώρα που έχει γλαρώσει και ετοιμάζεται να κοιμηθεί τότε σου 'ρχονται εσένα όλα τα μεταξύ σας θέματα.Όχι κοπελιά θα βγάλεις το σκασμό και θ'αφήσεις τον άνθρωπο να κοιμηθεί.Του τα λές αύριο,δε χάθηκε ο κόσμος.

13. Να σου πώ κάτι που θα σε σοκάρει?
Δεν τον νοιάζει τι τσάντα πήρες ούτε τι έκανε η Μαίρη με το Σάκη οπότε σταμάτα να τον ζαλίζεις και μιλήστε για κάτι σημαντικό.
~ Η μόνη περίπτωση όπου επιτρέπεται να του μιλήσεις για κάτι που πήρες είναι αν έχεις σκοπό να το βάλεις στο κρεβάτι και θέλεις να κόψεις αντιδράσεις και η μόνη φορά που μπορείς να τον πρήξεις με τα προσωπικά μιας φίλης σου είναι αν η εν λόγω δεσποσύνη είναι μούναρος και ψήνεται για τρίο.

14. Καν΄του τα χατίρια στο κρεβάτι.
Θα σου πέσει ο κώλος αν φορέσεις ένα sexy εσώρουχο ή αν δοκιμάσετε μια καινούρια στάση? Σταμάτα να γκρινιάζεις για ο,τι και να σου ζητάει και απλά καν'του το χατίρι.Θα σ'αρέσει.Το να του πραγματοποιήσεις μια φαντασίωση χρόνων δε σε κάνει τσούλα,ιδανική γκόμενα σε κάνει.Τουλάχιστον δοκίμασε αυτό που σου ζητάει και αν δε σ'αρέσει δε το ξανακάνετε.Επίσης μπορείς κ εσύ να του προτείνεις κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις η που απλά είδες και σ'άρεσε..Δύσκολα θα σ'αφήσει μετά.

15. Μη περιμένεις να πληρώνει πάντα όταν βγαίνετε.
Αν ήθελε να του βγαίνει ο κούκος αηδόνι θα πήγαινε σε πουτάνα,δε θα πιανε γκόμενα.Αν θέλεις να σε σέβεται και να σ'εκτιμάει πλήρωνε το δικό σου μερίδιο και άφηνέ τον που και που να σε κερνάει αν το θέλει.. Μπορείς επίσης να τον κεράσεις κ εσύ καμιά φορά(ναι,καλά άκουσες,το είπα)

16. Μην είσαι χοντρή.
Δεν είπα και να σαι πετσί και κόκκαλο αλλά ούτε και να έχεις διπλό εκτόπισμα από τον ίδιο.Στους άντρες αρέσει μια μέση,ζουμερή κατάσταση με πιασίματα.
~ Υπάρχει ένα απλό κόλπο για να καταλάβεις αν πρέπει να κάνεις δίαιτα η όχι.Πάρε ένα χάρακα ή βιβλίο ή κάτι μακρύ τέλος πάντων και βάλ'το στην άκρη του στήθους σου προς τα κάτω,αν βρίσκει στη κοιλιά άσε κάτω τη πάστα μωρη τοφάλα και ξεκίνα τη γυμναστική.

17. Μη σχολιάζεις για την οικογένειά του.
Ο,τι και να λέει ο ίδιος, ο,τι παράπονα και να κάνει,οσο και να τους θάβει ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ γι αυτό κράτα το στόμα σου κλειστό.

18. Μην τον αναγκάζεις ν'ακούει τις μαλακίες που ακούς εσύ.
Όχι,ούτε έντεχο,ούτε celine dion
απλό


Τέλος,μη σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου κάθε φορά που σε λέει γκόμενά του.Κατα πάσα πιθανότητα είσαι οπότε απλά σταμάτα να φέρεσαι έτσι.Ο όρος "κοπέλα" κερδίζεται και μάλιστα με κόπο,δε δίνεται έτσι απλά.

4 σχόλια:

  1. 19. na exeis vyzares kai na tou tis deixneis aifnidiastika sto asxeto. alla oxi otan paizei fallout:PP ta spas :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει...γάμησες ψηλέ! Δεν φαντάζεσαι πόσο μέσα έχεις πέσει. Η μάλλον φαντάζεσαι γιατί είσαι γυναίκα. Ελπίζω μόνο να τα τηρείς κι εσύ όλα αυτά που λες, ή έστω να προσπαθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI KALA..AMA agapaei pragmathka..kai xwris auta den 8a se afhsei me tipota....eseis agoria 8a ta kanate ola auta gia mas? paparia. to idio kai emeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή