Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

Πώς να γίνεις ο τέλειος άντρας


Σε προηγούμενο post έγραψα για πράγματα που πρέπει να κάνουν οι κοπέλες για να κρατήσουν τους άντρες τους..Τώρα ήρθε η ώρα σας dudes!

1.  Μη της μιλάς όλη την ώρα για ποδόσφαιρο,F1 και λοιπά αντρικά σπόρ.Ίσως κάποιες κοπέλες όντως να ενδιαφέρονται για τη καινούρια μεταγραφή στο θρύλο αλλα το 99,9% εκείνη την ώρα θέλει απλά να σκάσεις.

2. Μη της μιλάς όταν βλέπει σίριαλ.
Οπως δε θέλεις να χώνεται όταν βλέπεις μπάλα έτσι κ αυτή θέλει να έχει την ησυχία της όταν βλέπει το αγαπημένο της σίριαλ.Όσο χαζό και αν σου φαίνεται εκείνη την ενδιαφέρει οπότε κάνε υπομονή και σταμάτα να διακόπτεις κάθε 5 λεπτά γιατί δε μπορείς να βρεις τις γαμημένες κάλτσες σου.

3. Όταν ψάχνεις κάτι να το ψάχνεις.
Μη κοιτάς απλά τη κλειστή πόρτα της ντουλάπας και περιμένεις από κείνη να ρθει να σου βρει το πουκάμισό σου.Έχει και δουλειές.Να τη φωνάζεις μόνο όταν πραγματικά δε μπορείς να βρείς κάτι και όχι για κάτι που είναι κάτω από τη μύτη σου και απλά βαριέσαι να κοιτάξεις μπροστά σου.

4. Να κατουράς μέσα στη λεκάνη.
Δε φταίει σε τίποτα να καθαρίζει κάθε μέρα το πάτωμα από τα κάτουρα σου.Αν θες καθάρισέ τα μόνος σου αλλιώς ΠΡΟΣΕΧΕ!
~ tip. Αν όντως έχεις θέμα ρίχνε μέσα στη λεκάνη 2-3 δημητριακά πρωινού για στόχους και σημάδευε εκεί πάνω προσπαθώντας να τα βυθίσεις..Πιάνει.Αλήθεια.

5. ΜΗ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΗΣ.
Ποτέ και για κανένα λόγο.Είναι λόγος χωρισμού.Απλό.

6. Μη τη βάζεις να διαλέξει ανάμεσα σε σένα και τισ κολλητές της.Η απόφαση μάλλον δε θα είναι υπέρ σου.

7. Μάθε να ζητάς αυτό που θές με τρόπο.Θα εκπλαγείς με το πόσα πράγματα μπορείς να κερδίσεις μιλώντας γλυκά.

8. Η κοπέλα σου δεν είναι κτήμα σου.Αυτό να το ξεκαθαρίσεις και στους φίλους σου.Την ενοχλεί όταν βγαίνετε όλοι μαζί και της φέρονται έτσι.Ας πούμε να ρωτάνε τι θα πιείτε κοιτώντας εσένα γιατί ο άντρας αποφασίζει.Ούτε εσένα θα σου άρεσε να βγαίνετε με τις φίλες της και να σου φέρονται σα να σαι το τσαντάκι της κυρίας.Επίσης όταν είστε έξω με τη παρέα σου μη μιλάτε μονο για αθλητικά.

9. Μη ξενοκοιτάς όταν είστε μαζί.Ούτε καυλιάρες που περνάνε,ούτε ξεκωλάκια,ούτε μουνίτσες με βυζάρες,τίποτα.Ειδικά μη κόβεις τη φράση σου ή τη κουβέντα σας στη μέση για να κοιτάξεις κ ν'αναφωνήσεις "Κωλάρα!".Είναι πολλοί πόντοι μείον το να σου πετάγονται τα μάτια έξω κάθε φορά που περνάει μια γκόμενα από δίπλα σου.Να σαι διακριτικός.. Και οι γυναίκες κοιτάνε αλλά κανείς δε το παίρνει χαμπάρι.

10. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ.Μέρα παρά μέρα τουλάχιστον.Ξέχνα τις εποχές όπου έμπαινες στη μπανιέρα μόνο όταν άρχιζαν να μαζεύονται μύγες γύρω σου.Ξέχνα τις κοκκαλωμένες από τη βρώμα και τόν ιδρώτα κάλτσες.Τώρα έχεις κοπέλα και πρέπει να κάνεις μπάνιο αν θές να σου κάθεται.

11.  i.Μη της λές ότι πάχυνε και προς θεού μη της πείς ότι η τάδε φίλη/τυχαία γκόμενα έχει καλύτερο κώλο/στήθος/είναι πιο αδύνατη κλπ. θα βρείς έναν επίπονο θάνατο..
     ii.Κάνε πρόβα τις έτοιμες απαντήσεις σου π.χ. σε ρωταει -μωρό μου παχυνα? εδω man θελει προσοχη,απαντάς αμέσως ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. -Τι λές μωρό μου,φυσικα και οχι,μη σου πω ότι έχασες κιόλας! και τώρα γυρνάς και τη κοιτάς χαμογελώντας.

12. Μη τη ζοριζεις όταν έχει περίοδο.Πονάει,οι ορμόνες της τρελαίνονται και δε μπορεί να τις ελέγξει δε χρειάζεται και σένα να της σπας τα νεύρα.Καν΄της τα χατίρια και όταν τελειώσει ο εφιάλτης θα στο ανταποδώσει.

13. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ

14. Να της παίρνεις μικροδωράκια.Από την αγαπημένη της σοκολάτα,ένα πακέτο τσιγάρα αν καπνίζει..δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείς,μικρά πραγματάκια που θα δείξουν οτι τη σκέφτεσαι συνέχεια.

15. ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ.Δε λέω όταν σε πρήζει με πολυλογία αλλά όταν σου λέει ότι κάτι την ενοχλεί να την ακούς και να μη το ξακακάνεις.Όπως θέλεις εκείνη να σέβεται εσένα και τα πράγματα που σ'ενοχλούν έτσι πρέπει να κάνεις κ εσύ.Να της δίνεις σημασία,να μη νιώθει οτι μιλάει σε τοίχο.
Επίσης,ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ.Το ότι εσύ δε μπορείς να καταλάβεις τις παραξενιές της δε σημαίνει οτι δεν είναι σημαντικές! Βούλωνέ το λοιπόν και πάνε με τα νερά της,αυτή δε σου τη λέει όταν φοράς σε κάθε αγώνα το "τυχερό" μπλουζάκι...σωστά?

16. Μίλα κ εσύ.Όταν κάτι σε απασχολεί να το λές,μη κλείνεσαι στο καβούκι σου και βλέπεις tv.Είστε μαζί για να μοιράζεστε διάφορα και όχι για να τα παλεύει ο καθένας μόνος του.

17. Το στοματικό ειναι για τις γυναίκες οσο σημαντικο είναι και για τους άντρες,μη σου πω παραπάνω.Φρόντισέ την λοιπόν όπως θές εσύ να σε φροντίζει εκείνη.

2 σχόλια:

  1. Σχεδόν όσα αναφέρεις έχουν λογική και όντως πρέπει να τα κάνουμε πράξη τα γουρούνια.
    Πάντως έχεις ένα θεματάκι με τα αθλητικά ε ? Πρέπει να έχεις υποφέρει πολύ σε αυτό το θέμα σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά όχι.. Δέν έχω πρόβλημα με τα αθλητικά (στην εφηβεία μου είχα αφίσες με πιλότους της F1 στο δωμάτιό μου) αλλά ξέρω από κουβέντες που έχω παρακολουθήσει σε γυναικοπαρέες οτι είναι μεγάλο θέμα και θεώρησα πως έπρεπε να το πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή