Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2012

κορίτσια..στα 4


Σήμερα θ'ασχοληθούμε με τις διάφορες κατηγορίες γυναικών..στο κρεβάτι..


1. Kούκλα η φουσκωτή


Η κλασσική γκόμενα,συνήθως όμορφη που απλά κάθεται με τα πόδια ανοιχτά και περιμένει να κάνεις εσύ όλη τη δουλειά. Θεωρεί οτι επειδή είναι εμφανίσιμη και με κορμί μοντέλου δεν έχει καμία άλλη υποχρέωση στο sex από το να βρίσκεται απλά στο κρεβάτι.




2. H λολίτα






Όποιος βλέπει hentai καταλαβαίνει γιατί μιλάω.Τη κοπέλα που φοράει πολύχρωμες κάλτσες, κοντές φουστίτσες ή σχολική στολή και κοτσιδάκια.Σου λέει με καυλιάρικη φωνή "όχι,μη,μα τι κάνεις,δε πρέπει" και σ'αφήνει να της "στολίσεις" το πρόσωπο και τα γυαλιά.








3. Η παρθενόπη


Δεν εννοώ ούτε τον αστεροειδή ούτε τη σειρήνα.Μιλάω για τις γκόμενες που είναι όλο "μη αυτό" και "μη εκείνο".Δεν θέλει άλλη στάση μέρα από το ιεραποστολικό και πρέπει να τη χρυσώσεις για να σου κάνει στοματικό.Με λίγα λόγια απελπισία.




4. Η αφέντρα






Όχι απαραίτητα με την bdsm έννοια του όρου,είναι η κοπέλα που γουστάρει να είναι από πάνω,να σε δένει με χειροπέδες,να σου ρίχνει μπατσάκια κλπ.Συνήθως με μπότες ή γόβες στο κρεβάτι,στενά ρούχα,ζαρτιέρες και κόκκινο κραγιόν.Καύλα δηλαδή.


5. Η σκλάβα






Η κοπέλα που γουστάρει να είσαι εσύ από πάνω,να τη δένεις και να τη κάνεις ότι τραβάει η όρεξη σου.Περιμένει από σένα να πάρεις τη πρωτοβουλία και σπάνια λέει όχι σε αυτά που της ζητάς.Συνήθως θα ψήνεται να ντυθεί καμαριέρα, νοσοκόμα ή κουνελάκι.






6. Η μαζόχα


Έχει διαφορά από την παραπάνω γιατί αυτή γουστάρει να τη δέρνεις.Ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί αλλά είναι σκληροπυρηνική και σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα.




7. Η άπλυτη


Μπορεί ν'ανήκει σε κάποια από τις άλλες κατηγορίες αλλά αυτό επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα.Φοράει πολύ άρωμα σα γαλλίκη αριστοκρατία για να καλύψει τη βρώμα.Όταν βγάζει το εσώρουχο μυρίζει σα ψόφια ρεγγα ή καμένο λάστιχο.




8. Η ρομαντική


Γουστάρει ρομάντζο,κεράκια και γλύκες.Θέλει παραμύθιασμα για να τη ρίξεις στο κρεβάτι και μετά το βλέπει σαν σοβαρή σχέση.Μεγάλο πλήγμα στο γυναικείο φύλο.




9. Η role player


Αυτή που φτιάχνεται με ιστορία.Εσύ αστυνομικός και αυτή η παράνομη,καθηγητής - μαθήτρια,δασκάλα - μαθητής, γιατρός - νοσοκόμα, γιατρός - ασθενής και τέτοια.Θα περάσεις καλά καθώς κρύβεται πίσω από τους ρόλους και αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο.








10. Η λυσσάρα


Συνήθως μεγαλύτερη.Θέλει sex και το θέλει ΤΩΡΑ.Δε τη νοιάζει τι θα γίνει μετά.Θέλει απλά να περάσει τη νύχτα μαζί σου.Θα καλοπεράσεις.




11. Η απλή






Το κορίτσι που κυκλοφορεί με ελάχιστο βάψιμο, ένα τζίν και ένα T-shirt.Άνετη και απλή ξέρει τι της γίνεται και τι ακριβώς θέλει.Απολαμβάνει το sex χωρίς πολλές γαρνιτούρες αλλά είναι ανοιχτή για διάφορα.










kudos στο μωρό μου για τις εικόνες που έκανα 1 ώρα για να τις διαλέξω από το αρχείο του.

12 σχόλια:

  1. roleplayer ftw!!!! egw 8a kanw to half-orc ki esy 8a eisai h paladin aixmalwth mou babeh :) oloklhro level 8a paroume apo ta xp
    -your mpelalidiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια απλή στο 4 παρακαλώ! Χωρίς γαρνιτούρες και τα σχετικά. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πάρω μιά λολίτα και μια role player...
    λυσσάρα μου έχει τύχει, καλή στην αρχή αλλά δεν την παλεύεις καιρό μαζί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καβλιάρικο ποστ.
    Θα πάρω μια απλή και εγώ. Και μια λυσσάρα. Και μια λολίτα.Και μια σκλάβα....
    Πολλά ζητάω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι ρε,γιατί το λες αυτό.. ζήτα εσύ και που ξέρεις,μπορεί να σου 'ρθει..

      Διαγραφή
  5. 4-5-2-9 σε ένα. Μια χαρά σλουρπ. Και ναι είδα τον τίτλο και μπήκα. Καλως σας βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε..
      Καλώς ήρθες!
      Η αλήθεια είναι ότι αυτό το post μάζεψε πολύ κόσμο!

      Διαγραφή
    2. Αφού είναι κράχτης ο τίτλος. Αυτός είναι ο σκοπός άλλωστε.

      4-5-2-9 δαγκωτό ξανά. Αν έχεις βάλει δόντια σε τέτοια συνταγή δεν θες τίποτα άλλο. Εκτός και αν "φαφουτιάσεις" που τότε θα θες καθετήρα λόγω ηλικίας.

      Διαγραφή
  6. ξεχνάς την ΨΥΧΟΠΑΘΗ!
    μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε στυλ από τα παραπάνω αλλά είναι ΨΥΧΑΚΙ τελειωμένο και ποτέ δεν θα ακούσεις να λέει κάτι ισορροπημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή