Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

5 πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει πριν τα 25

1. Να ξεχάσεις να βάλεις αντηλιακό στο πρώτο μπάνιο της χρονιάς.Να πάς το μεσημεράκι στην θάλασσα,να ξεχαστείς με τη παρέα σου και το βράδυ να είσαι σαν καλοταϊσµένος αστακός.Μετά να σε παστώσουν με γιαούρτια και κρέμες και να κοιμάσαι μπρούμυτα για τις επόμενες 3 μέρες.Φυσικά κάνεις 2 βδομάδες να πας θάλασσα και παίρνεις αντηλιακό με spf 50 το οποίο ξεχνάς μετά από ένα μήνα.

2. Να πάρεις μια απίστευτα overpriced μαλακία από τα Starbucks και να την πιείς πουλώντας μούρη στους γύρω σου.Τώρα ειδικά με την κρίση πρέπει να το κάνεις σωστά.Μπαίνεις στα Starbucks μιλώντας στο κινητό με handsfree.Κλείνεις και παραγγέλνεις τον πιο κουλό "καφέ" που έχουν στην πιο μεγάλη συσκευασία που υπάρχει.Θυμήσου το γάλα να 'ναι σόγιας(αν είναι να κάνουμε κάτι να το κάνουμε σωστά).Άν δεν έχεις ιδέα από τις θερμιδοβόμβες που πουλάνε για καφέδες εκεί μπες στο internet και ψάξε.Πλήρωσε με 50ευρο και όταν σ'ευχαριστήσουν στ'αγγλικά(όπως κάνουν εδώ τα ψώνια) απάντησέ τους με άπταιστη λονδρέζικη προφορά.Στη συνέχεια πάρε τον "καφέ" σου και κάνε βόλτα στα μαγαζιά κρατώντας το ποτήρι έτσι ώστε το λογότυπο να φαίνεται επιδεικτικά.

3. Να μεθύσεις,να ξεράσεις και την άλλη μέρα να μη θυμάσαι τίποτα.Όλοι μα όλοι αλλά ειδικότερα οι φοιτητές πρέπει να έχουν γίνει λιώμα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.Να μη ξέρουν που πατάν και που βρίσκονται και την άλλη μέρα να ξυπνάς μ'ένα κεφάλι καζάνι και να έχεις ξεχασει τα πάντα.
bonus πόντοι
+1 αν έχεις καμιά μελανιά που δεν έχεις ιδέα πως απέκτησες
+2 αν έχεις πάνω σου ξεραμένο αίμα
+3 αν το αίμα αυτό δεν είναι δικό σου
+4 αν έχεις κανένα tattoo ή piercing που δεν είχες όταν ξεκίνησες το βράδυ σου
+5 αν δεν ξυπνήσεις σπίτι σου

4. Να έχεις κάνει ένα one night stand.Το να ξυπνάς το πρωϊ πλάι σε μια κοπέλα ή έναν τύπο που δεν θυμάσαι με σιγουριά τ'όνομα της/του και η αμηχανία να φύγεις πριν σε πάρει χαμπάρι είναι απλά ανεκτίμητο.Extra πόντοι αν είναι μπάζο.Το κάνεις μια φορά και μετά όταν αποκτάς σχέση εκτιμάς ένα παραπάνω την παρουσία του/της.Άσε δε το να προσπαθήσεις να γλιτώσεις από τον πρωϊνό καφέ ή την ανταλλαγή τηλεφώνου.Τουλάχιστον έχεις θέμα για κουτσομπολιό με την παρέα.

5. Να έχεις πάει με το αγόρι σου/κορίτσι σου ραντεβού στα Goody's.Είτε μας αρέσει είτε όχι τα Goody's έχουν γίνει σύμβολο μιας γενιάς και κομμάτι της ιστορίας της ζωής μας (είναι κάπου εκεί μαζί με το Στρατηγάκη).Σημείο συνάντησης για εφηβικές εξόδους αλλά και πάρτι γενεθλίων.Δέν γίνεται λοιπόν να ΄χεις φτάσει τα 25 σου και να μην έχεις πάει εκεί με το αμόρε.Η ιδανικη ηλικία για κάτι τέτοιο είναι μέχρι τα 20 αλλά έχεις περιθώριο μέχρι τα 25 ειδικά αν το αμόρε είναι μικρότερο.

4 σχόλια:

  1. Γεια σου κοπελια! Τέλειο το άρθρο σου! Μια θερμή παράκληση: Άλλαξε γράμματα ή φόντο.. Δε βλέπουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. axaxaxaxaxaxaxaxaxa apisteytos o prekas! lol lol lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. extra pontoi an ksupnhseis xwris rouxa h an ta rouxa pou foras den einai dika sou!!! xixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με την Roylita, πολύ σωστό;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή