Δευτέρα, Μαΐου 09, 2011

συμβουλές sex part 2

5 +1 συμβουλές sex ~για άντρες~

1. Μη την πρήζεις με "είδα αυτό σε κείνη τη τσόντα" ή "η τάδε έκανε εκείνο".Δε λέω να μη προτείνεις πράγματα και ιδέες,αυτό είναι καλό.Απλά να μη το κάνεις συνέχεια και να μη γκρινιάζεις αν δε θέλει ή αν δεν τα καταφέρνει εξίσου.Μη τη συγκρίνεις μ'αυτές ούτε στην εμφάνιση ούτε γενικά.Να θυμάσαι οτι εκείνες πληρώνονται και δεν είναι οι καθημερινές κοπέλες της διπλανής πόρτας οπότε ή αρκέσου σ'αυτά που έχεις η φτιαξ΄τα με πορνοστάρ.Προσγειώσου λίγο γιατί αν περιμένεις από τη κοπέλα σου να σου παίρνει πίπα ανάποδα σαν την Ava Rose κοιμάσαι ύπνο βαθύ.Άσε που υπάρχει και το σύνδρομο του Ελληνάρα,από τη μία γκρινιάζεις για την κοπέλα σου αλλά αν σου κάνει τίποτα περίεργα κόλπα της σπάς τα νεύρα με "πού τα 'μαθες" , "με πόσους πήγες" και σε κάθε καυγά τη λές τσούλα και της το χτυπάς.

2. Το χω πεί και θα το ξαναπώ.. ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,μάθε να το κάνεις.Όταν σου δίνει οδηγίες ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ τες.Δεν τα λέει για να σπάσει ο πάγος αλλά για να βοηθήσει την κατάσταση.Και κυρίως,μη δείχνεις οτι το κάνεις αγγαρεία,εκείνη τόσο χρόνο περνάει εκεί κάτω και δε λέει τίποτα.

3. Στίς γυναίκες το sex είναι πιο πολύ εγκεφαλική λειτουργία.Κάποιες φορές μπορεί ν'αρέσει το "γδύνομαι-μπαίνω" αλλά όχι συνέχεια.Δημιούργησε ατμόσφαιρα και πάρε το χρόνο σου.Το sex με την κοπέλα σου δεν είναι αγώνας δρόμου πρός τον οργασμό σου,υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το "ούγκ-μέσα-έξω".Άναψε κανα κερί,πεσ'της κανα γλυκόλογο,δεν θα γίνεις λιγότερο άντρας.Γενικά be creative.Πάρε πρωτοβουλίες και ξάφνιασέ την.

4. Προκαταρτικά δεν είναι μόνο το στοματικό.Έχω βαρεθεί ν'ακούω από άντρες "φυσικά και δίνω σημασία στα προκαταρτικά,όλο στοματικό της κάνω".Χμμμ.. Dude ξύπνα και κάνε σωστό παιχνίδι.Άγγιζέ την και φίλα την παντού,φτάσ'την σε σημείο να σου ζητά εκείνη να προχωρήσεις.Χρησιμοποίησε όλο σου το σώμα και θα το απολαύσεις και εσύ εξίσου.Θα μπορούσεις επίσης να της στέλνεις sexy sms κατά την διάρκεια της μέρας ώστε όταν θα βρεθείτε το βράδυ να μη κρατιέται.Είναι και αυτό μια μορφή προκαταρτικού.

5. Δεν γίνεται να περιμένεις από κείνη να φοράει πρόστυχα εσώρουχα και sexy άρωμα και εσύ να μυρίζεις "αντρίλα" και να σαι με το προπέρσινο ξεχειλωμένο σώβρακο με το winnie the pooh.Απλά δε παίζει.Πάρε κανα καινούργιο εσώρουχο που θα της αρέσει και φρόντισε λίγο τον εαυτό σου.Δεν έχεις ιδέα τι πόνο και ζόρι τραβάν οι γυναίκες για να είναι όμορφες για την αφεντιά σου.Ανταπόδωσέ το! Και μη μου πείς "εγώ δεν της το ζήτησα".. Αν καταφέρεις να τη θες με αξύριστο πόδι σαν Χόμπιτ,μουστάκι,τρίχες στη μασχάλη και φαρδιά άσπρα περιοδόβρακα τότε μπράβο σου.Αν όχι,ΜΟΚΟ και άντε για ξύρισμα.Βασικά αυτό απευθύνεται σε καθαρά straight άντρες γιατί ακούω πολλές metrosexual φωνούλες να λένε ότι δεν είναι όλοι έτσι.Έχω νέα για σας dudes,είστε gay και δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι ακόμα.Άν ένας αντρας βάζει πάνω από 4 κρέμες/λοσιόν τη μέρα ή αν τα δικά του προϊόντα περιποίησης πιάνουν περισσότερο χώρο στο μπάνιο από αυτά της κοπέλας του τότε κάτι δε πάει καθόλου καλά και πρέπει να το ψάξει.Άδικο? (Για να μην τ'ανοίξω για τους τρέντηδες που ξυρίζουν τα πόδια τους και μου το παίζουν γαμιάδες.)

+1. Μην πίνεις πολύ.Όταν είστε έξω και ψήνεσαι για sex μη γίνεις ζάντα.Όλοι ξέρουμε τι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις.Ή που δε θα σου σηκώνεται, ή που δε θα τελειώνεις με τίποτα.Και στις 2 περιπτώσεις είναι μπελάς και θα την ζορίσεις.

3 σχόλια:

  1. "+1. Μην πίνεις πολύ." - axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa. siiiiigoura.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το τελευταίο(5). Τα χουμε ξαναπεί και με τον Peri σε άλλο post. Τα περίεργα εσώρουχα και τα πολλά μπιχλιμπίδια και οι περιποιήσεις μας αφήνουν πάνω κάτω αδιάφορους. Συμφωνώ ότι μια γυναίκα πρέπει να είναι καθαρή όπως και εγώ, και προσεγμένη, όπως και εγώ αλλά μέχρι εκεί. Η θηλυκότητα όμως και η σεξουαλικότητα δεν εξαρτάται για μένα από το πόσο περίεργα η πρόστυχα θα ναι τα ρούχα. Έχω δει γκόμενα με ζαρτιέρες και με έχουν πιάσει τα γέλια. Αυτό που μετράει είναι η άνεση και η όρεξη που σου βγάζει ο άλλος. Αν δίνει πολύ σημασία στα παρεμφερή σημαίνει μάλλον οτι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή