Κυριακή, Απριλίου 03, 2011

Cool guys with a piano

Όχι όχι δεν εννοώ uber πιανίστες τύπου Lang Lang,μιλάω για τύπους που τους έχωσαν οι δικοι τους να μάθουν πιάνο και εκείνοι το αξιοποίησαν ακριβώς όπως έπρεπε..


Ο Tom Lehrer γεννήθηκε το 1928 και η βασική καριέρα του ήταν από το 1945 μέχρι το 1971 αλλά έκανε και έκτακτες εμφανίσεις το 1998.Είναι μαθηματικός,απόφοιτος του Harvard και καθηγητής στο MIT.Ξεκίνησε με παρωδίες γνωστών τραγουδιών και με λίστες χημικών στοιχείων αλλά μετά απλά ξέφυγε.. Ο Isaac Asimov αναφέρεται σε αυτόν στην αυτοβιογραφία του.Είναι ένας απόλυτα ευγενής κάφρος και ζωντανή απόδειξη οτι δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς βρισιές για να κάνεις τους άλλους να γελάσουν..








Ο Tim Minchin γεννήθηκε το 1975 και έχει κάνει σπουδές στη μουσική.Είναι μουσικός κωμικός και ηθοποιός.Ο ίδιος περιγράφει το είδος του ως "funny cabaret show".Είναι πολύ ενεργός και στο θέατρο,κατα τη γνώμη μου η πιο σημαντική δουλειά του πάνω σ'αυτό ήταν ο ρόλος του Mozart στήν θεατρική version του Amadeus.Εκκεντρικός στις εμφανίσεις του δίνει την εντύπωση ενός ελαφρώς mentally unstable τύπου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου