Κυριακή, Μαΐου 08, 2011

συμβουλές sex part 1

5+1 συμβουλες sex ~για γυναικες~

 < ΠΑΝΤΑ με προστασία γιατί κανείς δε θέλει να καταλήξει συφιλιάρης σαν αριστοκρατία τον Μεσαίωνα ή και χειρότερα. >

  Βασικά ξέχνα ό,τι βλέπεις στις χαζορομαντικές ταινίες.Όπως λέει και η Laurell K Hamilton. "Sex is never as neat as the movies make it. Real sex is messy. Good sex is messier." Οπότε μη περιμένεις άνετες και αιθέριες κινήσεις και να ναι όλα λές και κάνεις sex με τον Legolas.
  Πάμε λοιπόν:

1. Άν είσαι σε μόνιμη σχέση και δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό στο στοματικό μια που ξέρεις οτι είναι υγιής,ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΤΑ! Δέν έχουν κουκούτσια! Αλλο το να τον αφήνεις να τελειώνει σε πρόσωπο η όπου προτιμά για ποικιλία.Δοκίμασε διάφορα αλλά το να τον κάνεις να τελειώνει σε χαρτοπετσέτα με τις τελευταίες παιξιές μόνος του is NOT an option.

2. Όπως λέει και ο
Mikeius η σωστή στάση στα 4 είναι έτσι:

 

έτσι:


 

άντε και έτσι:


 

αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ όχι έτσι:


 

επίσης μπορείς να στηρίζεσαι σε ένα χεράκι και με το άλλο περνώντας το ανάμεσα από τα πόδια σου να τον πειράζεις.

3. Διάθεση.
Αυτό θα 'πρεπε να ναι πρώτο και βασικότερο.Δεν έχει τόση σημασία αν κάνεις deep throat ή αν φωνάζεις σαν πορνοστάρ,το βασικότερο είναι να το κάνεις με κέφι και μεράκι.Να φαίνεται ότι συμμετέχεις και να μη κάθεσαι απλά με τα πόδια ανοιχτά σαν φουσκωτή κούκλα.Όταν το απολαμβάνεις και το δείχνεις το ευχαριστιέται και ο άλλος πιο πολύ.

4. Μη ντρέπεσαι.Εκείνη τη στιγμή κανένας straight άντρας δεν κοιτάει την κυτταρίτιδα ή τα 2 extra κιλά που πήρες στις γιορτές.Coolαρε λοιπόν και σταμάτα να τον πρήζεις για τα φώτα και στάσεις που αδυνατίζουν.ΕΛΕΟΣ

5. Μην κουνιέσαι σαν επιληπτικός σε ώρα κρίσης.Το θέμα είναι να βρείτε έναν κοινό ρυθμό που θα βολεύει και τους 2.Το να είσαι από πάνω του και να χτυπιέσαι σαν τρελό μπαλοζωάκι και εσένα σε κουράζει και αυτόν ξενερώνει.

+1. Μην ψυχοπλακώνεσαι και σε πιάνουν τα τρελά σου κάθε φορά που σου δίνει οδηγίες.Δεν είναι οτι τα κάνεις χάλια ή ότι είσαι άχρηστη ή ξέρω γω ποιό ψυχολογικό έχεις.Απλά συγκεντρώσου και ακολούθα αυτά που σου λέει και δέν θα χάσεις.

6 σχόλια:

  1. Πες τα χρυσόστομη... Επιτέλους κάποια λέει την αλήθεια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <3 Σμουτς!!!!
    Δυστυχώς το 95% των γυναικών σήμερα, απλά δεν ξέρουν να κάνουν sex. Και δεν είναι τόσο γιατί ντρέπονται ή whatever... Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, το θεωρούν "τζιζ" να αγγίξουν τον εαυτό τους και να τον γνωρίσουν, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην ξέρουν πως να το παίρνουν, αλλά και πως να το δίνουν. Retards!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'les kai kaneis sex me ton legolas' ROFLMAO

    btw apaitw credits gia ta optika voh8hmata pou efaga mish wra sto 4chan na sou vrw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thnx guys! :)

    kai nai ontws..thnx mpelalidiko plasmataki mou gia th voh8eia stis pic alla oxi oti se xalase h mish wra sto 4chan :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. milame gia sex...opote ta tampou nomizw perisseoun.. mpavo fatsa mou egrapses pali:) pes ta giati mas exoun phksei ta anorgasmika pou ta kanoun dhthen ola:P shmasia exei pws to kaneis k h diathesh einai ontws vasiko. Ama den exeis mood na to vrasei ki o allos ... parepimptontws fave stash ta 4 ;)
    sandy

    ΑπάντησηΔιαγραφή